joi, 8 octombrie 2009

$

Hei pisi.Una cafe por favor. Ţi-ai schimbat look-ul? Vezi că ai uitat robinetul deschis. Dublă, lungă, cu lapte şi două de zahăr brun. Da' fă-mi în de-ăla de plastic că vreau să mă plimb. Ăla mare aşa, vezi că ştii. Bravo, pătrăţel.Da' mai cu talent vreau!
N-am zahăr brun; poftiţi cafeaua, să v-o torn în cap?
Să zic că mă cheamă tot Tanita? Sau poate Evelina de data asta. Nici nu mai ştiu cum mă cheamă. Cred că Ion.
Oricum, m-am angajat la un bar.
E frig zilele astea şi băieţii de la spălătorie tot vin să-şi ia cafea. La prânz vin să mănânce. Azi au fost şniţele. M-a întrebat un client unde-i baia şi aveam chef de glumiţe aşa că l-am trimis la contabilitate. 'Sunt nouă' i-am zis, 'mă scuzati'. 'Ei, nu-i nimica, acuma... Cum te cheamă?' 'Am uitat',i-am răspuns.' 'Ce maşină aveţi?' 'Toyota aia albastra' 'Aha. Şi cât consumă?' 'Un şniţel. Şi o ciorbă.'
De pe la 3 dup-amiază încolo e cam pustiu aşa că de obicei mă duc şi mă prostesc puţin cu aspiratoarele pe afară. Nu am înţeles niciodată de ce s-au făcut unii din ei spălători. De exemplu Ionuţ din Brăila.
'HOLA!'
'Da, de unde-ai ştiut?'
'Ce?'
'Ca vreau cola.'
'N-am ştiut că vrei cola, dar poftim!'

Toată lumea e stresata că azi e zi de salariu. Câteva foiţe de plastic albastre, mai puţine galbene şi încă vreo 5 verzi. Depinde ce datorie ai pe caiet.
Pentru asta uitaţi să respiraţi, n-aveţi timp să vă spălaţi pe dinţi şi rataţi episoadele de CSI de pe AXN. Vorbeam pentru mine de fapt, pentru asta nu am apucat să mă spăl azi pe dinţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu