sâmbătă, 10 martie 2012

10 modalități practice de a indica durduliușenia

 1. Mi-am luat cel mai mișto pulovăr, dar mie mi-e mare, nu-l vrei tu?
 
 2. Ce bine ai ieșit în poza asta!!!!!!!!!!!!111 Parcă ești mai înaltă.
 
 3. Îți stă bine în negru, să știi. Uite ce bluză frumoasă. Și e neagră. Și blugii ăștia negri merg perfect cu bluza asta neagră. A, și mai este și perechea de chiloți negri pe care ți-am luat-o de ziua ta. Poți să-ți iei și șosete negre să se asorteze, poate-ți scade și numărul de la pantof. În orice caz, să te îmbraci cât mai des în negru, că-ți stă bine de tot! 
 
 4. Normal că m-am săturat, am mâncat o salată cu două măsline și o frunză, îți jur că o să ex-plo-dez, cred că o să dau pe-afară în curând. Dar dacă mai vrei tu să comanzi altceva pe lângă asta, îmi iau și eu o apă, nu-i nici o problemă.
 
 5. Ce nuanță interesantă au acești skinny jeans ai tăi, pot să îi probez și eu? Hahahhohohihi zici că sunt rapper, dang yo! Stai să fac o poză. Îți dau și ție tag. Să se știe că-s ai tăi, păi nu?
 
 6. Dă-mi și mie cureaua aia de pe scaun, te rog! Merci. Ce naiba, unde-au plecat găurile..? A, e a ta. Nu asta mă, cealaltă!
 
 7. Dacă vreau bere? Nu, eu beau doar ceai, nu vreau să ... știi tu. Tu la a câta ești?
 
 8. Arăți fix a genul de persoană care are cele mai bune rețete pentru prăjituri! Hai zi tu că n-am dreptate!
 
 9. Am avut un coșmar aseară. Groaznic. Eram la tine în cameră, tu nu erai pe nicăieri și aveam întâlnire cu iubi așa că am dat repede buzna în șifonier, că eram în întârziere, dar șifonierul era tot al tău, cu hainele tale cu tot. Am răscolit și-am tot răscolit, dar toate stăteau  pe mine ca pe gard. Mă rog, m-am dus la întâlnire și mi-a dat papucii.
 
 10. Ia uite ce chestie! Urma ta de la pantof pare să fie mai adâncă decât asta lăsată de mine!
 

Un comentariu:

  1. =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    cred ca ce e mai deprimant decat ideea asta este o persoana slaba care se plange ca UITE CE COAPSE IMENSE are, UITE CE BURTA a facut dupa ce a mancat 2 boabe de naut.
    sau, pe o ramura de topic, valabil pt mine: "de-as avea si eu tate (venind de la o tipa care poarta C sau B). nu am tate :(", cand tie doctorii iti zic ca esti defectiva de tate.

    RăspundețiȘtergere